Tävlingsdax

Det är dax att börja förbereda inför vårens tävlingar, det är tre stora internationella som jag vill delta i. Tankearbete och design tar ungefär halva tiden för att göra ett stort smycke för mig. Det första jag gör är att kolla vilken nivå som  tidigare års deltagare har haft och utifrån det bestämma design, färger och material inom ramen för temat på tävlingen, förstås. Min inspiration kommer ofta från vackra ädelstenar, färger, cabochons eller som lejonet här ovan som  den otroligt begåvade Marie Adler har handgjort i lera och målat mycket detaljerat med strå för strå. Hennes arbeten kan du hitta på http://marieadler.com

Halsbandet  som heter The Jungle är just nu i Oregon, USA. Jag har gått vidare och kommit till final i Fire Mountain Gems,  2012 Seed Bead Jewelry-Making Contest,  vilken är en stor ära för mig. Det ska nu bedömas ytterligare och fotas. Halsbandet var redan sålt men jag har fått låna det av Ulla som är ägare till det. Hon har varit utan det sen i november och lär inte få tillbaka det förrän i början på mars, tur att jag har förstående kunder! Å andra sidan tycker hon bara att det är kul och hon har så många smycken från mig redan som hon kan använda istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.