Tack till mitt 2:pris, ”Det stora blå”

”Det stora blå” är mitt bidrag till en inför tävling vid www.beadloversmeet.com  2013  där temat var, Eurovision. Den officiella logon för Eurovisionsfestivalen är en fjäril med många olika färger och nyanser men bakgrunden är till största delen mörkt blå. Hela setet med halsband, örhängen och ring är gjord med hundratals bicones  www.Swarovski.com kristaller i blått och silver, montanablå rivolis. Fire polished, seed beads och twins är Czeckiska. Jag har sytt ett nät där en metallfjäril kan vila, det finns också några gröna inslag, speciellt i halsbandet. I ringenär det  en Lapis lazuli sten. Låset till halsbandet är en infattad rivoli med lite häng av löv det är också justerbart i tre olika storlekar, finns inte just nu på bild, återkommer med det. Tack sponsorerna, www.parlforradet.se  och www.smyckerian.se till vinsterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.