Finalhalsbandet, The Jungle

 http://www.firemountaingems.com/galleryofdesigns/jewelry_design_gallery.asp?docid=BC2012SDBDWINNERS&WT.mc_id=FBZ130325-08   Jag kom till final i Fire Mountain Gems and Beads 2012 Jewelry Making Contest i Seed Bead kategorin i USA. Jag är hedrad, glad och inte besviken att jag inte placerade mig utan ser det som en bedrift att komma så långt i den här stora tävlingen som har sökande från hela världen. Jag delar finalplatsen med flera namnkunniga designers som är otroligt duktiga och inte att förglömma en annan svensk, begåvade Marie Adler, Malmö som har gjort lejonhuvudet i lera med varje penseldrag som är perfekt, grattis Marie!

5 svar

 1. GlasellDesign skriver:

  Helt underbart Iha! Jag är stollt över att känna dig!!!
  Grattis!

 2. Charina Q skriver:

  Grattis!! Så kul!!

 3. Lorelle skriver:

  Gorgeous well done and nice lion piece too

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.