Battle Of The Beadsmith 13 Competition

Detta är Iha Vahlberg Orres fantastiska bidrag i den internationella tävlingen B.O.T.B. 2013 o vill du se hennes o alla de andra underbara bidragen av pärlartister från hela världen (192 st ) o där är många fler fantastiska svenskor som deltar, så titta här o förundras o beundra vad som går att skapa av pärlor. http://www.facebook.com/groups/419636224777912/photos/
: Iha Vahlberg Orre, Sweden Regarding:  B.O.T.B´13 The  Golden Faces The techniques I have used:  bead weaving, backstitch, peyote, bezel and twisted bezel, herringbone tubular, Viking knitting. … Material list:   Miyuki:   Seeds 15/0   S/L Dark Gold, Bronze and Dark Bronze, Copper and Black.                   Seeds and Delica 11/0 S/L Brown, S/L Dark Topaz, Duracoat Gold,  redbrown (chalk)                   Cubes 3 mm   Met.  Brown Iris,   Drops 3,4 mm Preciosa:  Charlottes   15/0 Bronze and Dark Bronze, 13/0 Terra Met. Gold                     Seeds 11/0   S/L Topaz, Dark Topaz, Copper Czech:      Daggers  5×16 mm Dark Bronze, Tiles 6 mm Bronze and D. Bronze, Fire Polished   4mm Dark                     Bronze, Spikes 17 mm Silky Old Copper   Swarovski: Rivoli 12 mm Crystal Copper and Light Topaz, Rivoli Settings,  Bicones Topaz Tiger Eye, Cloisonné, pearls,  glass faces, copper wire, brass chain, fish leather, metal beads and a lot of other stuff. Size from clasp to bottom   42 cm, widest part 17 cm. I have not count the hours. About myself   I love bead embroidery, bead weaving and wire work and inspires of bold  focals, vibrant colors, shapes, textures, plants, nature and movements. I have learned   the basics  in Australia where I lived for some years,  from designers and artists in various fields of technology but also spent countless of hours by teaching myself. That was five years ago and now I´m hooked. I enjoy a  challenge and likes participating  in competitions  both in Sweden, and internationally.Visa mer
Foto: : Iha Vahlberg Orre, Sweden<br />
Regarding: B.O.T.B´13</p>
<p>The Golden Faces<br />
The techniques I have used: bead weaving, backstitch, peyote, bezel and twisted bezel, herringbone tubular, Viking knitting.<br />
Material list:<br />
 Miyuki:  Seeds 15/0  S/L Dark Gold, Bronze and Dark Bronze, Copper and Black.<br />
         Seeds and Delica 11/0 S/L Brown, S/L Dark Topaz, Duracoat Gold, redbrown (chalk)<br />
         Cubes 3 mm  Met. Brown Iris,  Drops 3,4 mm<br />
Preciosa: Charlottes  15/0 Bronze and Dark Bronze, 13/0 Terra Met. Gold<br />
          Seeds 11/0  S/L Topaz, Dark Topaz, Copper<br />
Czech:   Daggers 5x16 mm Dark Bronze, Tiles 6 mm Bronze and D. Bronze, Fire Polished  4mm Dark<br />
         Bronze, Spikes 17 mm Silky Old Copper<br />
Swarovski: Rivoli 12 mm Crystal Copper and Light Topaz, Rivoli Settings, Bicones Topaz<br />
Tiger Eye, Cloisonné, pearls, glass faces, copper wire, brass chain, fish leather, metal beads and a lot of other stuff.<br />
Size from clasp to bottom  42 cm, widest part 17 cm. I have not count the hours.</p>
<p>About myself<br />
 I love bead embroidery, bead weaving and wire work and inspires of bold focals, vibrant colors, shapes, textures, plants, nature and movements. I have learned  the basics in Australia where I lived for some years, from designers and artists in various fields of technology but also spent countless of hours by teaching myself. That was five years ago and now I´m hooked. I enjoy a challenge and likes participating in competitions both in Sweden, and internationally.

Halsbandet är redan sålt och tillhör nu en glad Heléne!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.