Pärlbroderi

    Helené  och Zandra är två begåvade elever som lärde sig  att infatta en cabochon och grunderna i pärlbroderi. Helené valde en vacker turkos som hon infattade i montanablått och guldgult. Zandra infattade en svart bandagat i vitt och svart, vilket kontrasterade läckert. Båda har sytt ett rep  i Russian Spiral till hänget. I den tekniken använder hen två olika storlekar av seed beads och gärna i olika färger. Det är lite knepigt att  klara av Russian Spiral som nybörjare men båda gjorde  det galant och har nu ett vackert smycke att glädjas åt. Bra gjort tjejer och hoppas att ni går vidare och vill göra mer i pärlbroderi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.