Bead Lovers Meet-helg

   Fredag, lördag och söndag har jag varit på den årliga stora pärlträffen, BLM här i Lund. Vi var ca: 130 st pärlare från hela Sverige som pärlade från tidig morgon till sen natt. Roliga tävlingar, jag knep tre tredje pris och intressanta workshops där vi delade med oss till varandra av kunskap och erfarenhet. Jag lärde mig att göra Paracordarmband, papperspärlor och recinsmycken. Dessutom hade jag själv två workshops där jag lärde ut hur man tillverkar armband i Shiborisiden. Till det hade Britt- Marie Andersson och jag en timme på lördag kväll i Experthörnan där hugade kunde komma och fråga om vad som helst! Här är några bilder därifrån och mina tredje priser. Tack till Rosie & Camilla som anordnade hela träffen och tack till alla sponsorer. Den andra bilden visar halsbanden som kom på prispallen, från vänster är Louises fina halsband som tog silver, vackra vinnaren i mitten som var Tiinas och mitt blå till höger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.