Iha Vahlberg Orre önskar Gott Nytt År

Jag vill tacka alla kunder, samarbetspartners och vänner  för det här roliga året. Det har varit flera utställningar både där jag ställt ut själv och tillsammans med Konstnärsgruppen Prizma. Haft workshops för hugade Shiborifantaster och likaså skrivit ett material för hur hen gör ett armband i siden och funderat på några mönster. Fotningar inför en bok, vunnit några priser och fått lite oh o ah!  Jag har tyvärr varit en hel del sjuk men ger aldrig upp och låter mig inte nedslås utan lever i  positiv anda. Det första som händer i år är en liten utställning med Prizma på Västers Bibliotek i Lund den 22 januari – 26 februari. Tre av medlemmarna är målande konstnärer, en keramiker och jag med mina smycken.  GOTT NYTT ÅR!

Avslutar året med ett fint romantiskt armband i spets, sidenband, pärlor, kedja,  och soutacheknopp inspirerad av A. Valious.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.