Pärlpriser från Bead Lovers Meet 2015

2:a pris fick jag för pärlhalsbandet med många rader och mycket kedjor. Temat ”Almost all inclusive”. Tack så mycket för det fina prispaketet Suzahlsa Design, jag blev verkligen glad! Den överdrivna ringen med guldblommor och lila pärlor gick jag inte vidare med. 3:e pris i tävlingen ”Japan”. Tack så mycket Caraga. Det fjärde fotot är ett lite konstigt halsband som jag gjorde med flera ögon och där temat var: ”Synvilla – illusion” inget pris för den och inte så konstigt, kanske, haha!
Jag vill passa på och tacka arrangörerna för den här roliga helgen, Camilla på Caraga och Rosie på Made By Roz ni är otroligt duktiga på det ni gör. Till sist tack alla mina 30 stycken deltagare som gick in med liv och lust i de olika momenten i workshopen. Väntar med spänning på foton på färdiga armband. Den här gången gjorde jag med helt andra tekniker utom pärlbroderi. Vilket kan vara skönt som omväxling.

Iha Vahlberg Orres foto.
Iha Vahlberg Orres foto.
Iha Vahlberg Orres foto.
Iha Vahlberg Orres foto.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.