Shiboriarmband och sommaren

Ett nytt shiboriarmband som jag gjort i en helt underbar turkos färg som tyvärr inte gör rättvisa på bilderna. Färgcombon hade jag bestämt till turkos och lila vilket inte är den färgskala som jag brukar kreera i. Jag har först sytt in en turkos Luna soft som skimrar fint med seed beads, silver O-beads och fasetterade rondeller som jag fick från www.suzahlsadesign.se i samband med ett 2:pris på Bead Lovers Meet i våras. Delfiner och krokodilen i tenn har jag sparat från Australien och tyckte att de skulle passa på ett sommararmband med blommor och infärgade koraller i blått och grönt. Jag har skrivit en beskrivning hur du gör ett armband med shibori där sidenet är handfärgat och plisserat, grundkit kan köpas. Här i Sverige säljer www.frupärla.se  shiborisidenet i många vackra färger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.