Sneak peek

Battle Of The Beadsmith är en tävling som hålls en gång varje år av The Beadsmith USA som är en stor grossist inom smyckestillbehör. Det är 256 stycken designers som är uttagna från 40 länder. Jag är med för tredje året och vi har haft från 1 april till i måndags den 8/6 på oss att färdigställa ett smycke eller någonting annat att brodera på. Det som gäller är pärlbroderi, pärlvävning eller soutach. I måndags var sista dagen då skickade jag in  foton, beskrivning och materiallista. Min ambitionsnivå har sjunkit för varje år men jag fick till ett halsband i svart med brons, lila, ljusbrun och cream. Det får inte visas före den offentliga visningen så därför blir det en sneak peek/tjuvkikning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.