Smycket ”Smycket”

Företaget Fire Mountain Gems är ett av USA:s största som tillhandahåller smyckestillbehör. De har också tävlingar varje år. 2012 kom jag till final i klassen seed bead med The Jungle som du ser i ”huvudet” på den här sidan. Det är stort att komma till final i en sådan tävling där det är deltagare från hela världen.

I maj fick jag reda  på att jag gått vidare med det här  smycket som förr hette ”Drottningens Juvelsmycke”. Jätteglad såklart och skickade över det till USA i juni för att juryn ska gå igenom det. Antar att jag får veta resultat i augusti och hoppas verkligen att jag får en finalplats också denna gång. Att hoppas på att gå längre gör jag inte för det är för svår konkurrens utan jobbar på för att utveckla mig själv att bli bättre, bättre, bättre o bättre…

 

http://www.firemountaingems.com/resources/gallery-of-designs/cadk

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.