Tofs med kedjor

Christina Söderbergs foto. Tassel, det var temat på höstens tävling vid pärlträffen i Harlösa. Som ni ser har de flesta gjort långa halsband med en tofs längst ner. Jag gjorde mitt med enbart kedjor i en snygg mörkt grå färg, tillverkade själva tofsen i små- och medelsmå kedjor, större till bandet. Några hade gjort örhängen. Alla som är med på träffen röstar  och det var Eva-Lott som vann med sitt snygga bruna. Du ser det på högra bilden längst ner. Åse på Hilmizz stod för fina priser. En rolig och trevlig dag med mycket pärlande och så bra organiserat som vanligt av Louise &Co. Christina Söderberg har fotat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.