Leopard

Leoparden är ett av de större arbeten som jag gjort med rött fiskskinn, nitar, fire polished, korall, bugles (de långa), biconer Czech och Swarovski, Czechmates triangle. Den gröna stenen och trianglarna i silver ska symbolisera en palm. Jag har också använt lentils och Tila (de fyrkantiga), trätt en egen kedja i svart wire -Vikinga stickning. Låset, där jag infattat en Swarovskikristall. Fransen har jag tagit upp många, många gånger, otroligt svårt att få flera nivåer i linje med varandra och det har gått åt med Fire Line, säkert mellan 50-80 meter tråd. Leoparden från Made by Roz.

Jag skickade in det här halsbandet och The Faces i våras till Perlen Poesis, tysk tidning, IBA 2015 tävling där temat var: Do you like to travel?Den här blev inte uttagen konstigt nog för jag tycker den här är jäkligt snygg, men däremot The Faces blev nominerad och var med i deras nummer 25. Jag klarade mig inte enda fram. Pris för Leoparden 4.700 kr och då ingår en svart byst i Velvetin om du vill  sätta den i ett glasskåp eller liknande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.