Två 2:a pris när pärlträffarna i Harlösa firade 5-års jubileum

Det blev två 2:a pris när pärlträffarna i Harlösa firade 5-års jubileum. Det var en införtävling där temat var ”Vintage” och hen var tvungen att använda  några sötvattenspärlor. Jag länkade pärlorna med wire, två rosa Swarovskikristaller och ett äldre hänge som jag rustat. Det blev ett enkelt och vackert halsband. Pris 449kr, inkl.frakt

Örhängena kom till på plats när vi fick en goodiebag med några pärlor och smyckestillbehör i metall. Vi skulle skapa ett smycke där minst fyra delar i goodiebagen skulle vara med. Jag sydde runt de stora pärlorna med seed beads i silver och hängde hjärtan längst ner. Jättefina priser fick jag från Eva på http://www.parlforradet.se/ och passar på att säga, -Tack så mycket för en toppendag  som Louise&Co hade anordnat för oss pärlnördar.IMG_9483 IMG_9484

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.