Gott Nytt År till alla smyckesintresserade

Det här året har verkligen varit ett bra år med utställningar, kurser, mönstertillverkning, tävlingar och publiceringar. Utställningar där jag har träffat många trevliga kunder och haft roligt med kollegor från Lundacraft och PriZma. Utställningar:  Svaneholms slott under påsken, under sommaren på Galleri Jäger&Jansson i Lund, Stångby Hantverksmässa, i oktober på MariaThorlunds galleri och Stadshallen i Lund 1:Advent.

Finalplats igen i kategorin Gemstone massor av ädelstenar.

Finalplats igen i höstas, kategorin Gemstone, massor av ädelstenar bla. Lapis lazuli, Sodalit och sytt med min egen ”En Blomma”

Jag har varit hyfsat produktiv och skapat några mönster t.ex ”En Blomma” som jag är mycket nöjd med. Kurser och workshops med intresserade och duktiga deltagare. Tack till er alla! Jag har gått en videokurs genom Konsthantverkscentrum under våren vilket var behövligt. Även om jag har högskolepoäng i det ämnet så var mina praktiska kunskaper ingenting för den nya digitala världen!

Det har gått mycket bra för mig i de större tävlingarna under året. Jag har fått två finalplatser från Fire Mountain Gems i USA, senaste är det den blå med ädelstenar i klassen Gemstone och tidigare i klassen Metals. Men det största är att jag blev publicerad i december på sista sidan i Beadwork USA  som går ut i hela världen med mitt ”röda och guld”. Med samma halsband finns jag i FMG digitala katalog som lades ut i januari. Jag är så glad och tacksam att de valde min juvel. Jag har nu en liten samling med finalhalsband i FMG smyckesgalleri. Med den här sammanfattningen så vill jag säga Gott Nytt År och fortsätt att smycka er med Iha of Swedens juveler under 2017!

Den röda med guld är också en finalplats från och publicerad i Beadwork och på FMG:s internetkatalog

Den röda med guld är också en finalplats från 2015 och publicerad i Beadwork och på FMG:s internetkatalog i år.

IMG_9879a

Finalplats FMG Metal. Den här är jag mycket nöjd med.

Finalplats FMG Metal. Den här är jag mycket nöjd med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.