Gott Nytt År

2017 har varit ett ganska lugnt år men med många spännande kontakter. Jag hade flera roliga workshops i våras på Bead Lovers Meet där deltagarna fick lära sig att göra ”En blomma” som är ett eget mönster som jag tagit fram. Kurs i att infatta en cabochon där vi hade några lättsamma och kreativa tillfällen här i Lund

Under våren ställde jag ut i Malmö under två veckor hos Galleri Engleson och mina juveler fanns dessutom under några månader att beskåda i ett skyltfönster på Caroli.

Under sommaren gjorde jag inte mycket förutom två skojiga veckor med Prizma i Lerberget på Galleri Hoddan. Prizma är en konstgrupp där vi är fem medelålders kvinnor, tre målande, en keramiker och jag med smycken. Vi har ställt ut på flera platser runt om i Skåne under åren. Besökarna uppskattar våra utställningar som blir varierande med de olika konstformer som vi representerar.

I oktober stod jag två dagar på Lilla Torg i Malmö under hantverksdagarna. Det var första och sista gången jag stod ute i Sverige. När jag bodde i Australien stod jag ute under sommarsäsongen varje söndag i min stad men då var det så förbaskat varmt istället. Bättre att hålla sig inne under tak.

Under december hade Lundacraft sin årliga utställning på Stadshallen i Lund som alltid är en trevlig tillställning under tre dagar. Året avslutades med en dag på Domkyrkoforum.

Jag knep två finalplatser under hösten i Fire Mountain Gems, USA tävling ”Seed beads” vilket jag är mycket glad för. Fick ett paket från de förra veckan med nya fotografier för eventuella baksidoannonser på magasins som går ut över hela världen. Får se hur det går.

Ni som är intresserad av att gå kurs i att infatta en cabochon så kör vi igång igen i mars. Läs under ”Kurser” så ser du vad den innehåller eller ring, maila mig.

Tack till alla kunder och följare för 2017!

Till slut visar jag ett halsband i två olika färgcombo som jag gjorde innan jul. Det gröna hade kunden sen förr men ville nu ha ett till i vitt, grått och silver. Jag använde det gamla som förlaga för det hade gått för många år sedan jag tillverkade det. Det blev ett ex i sober stil. Designen är inte min utan Edith Mattausch Burrows.

  

En blomma

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.