Armband i läder för män

Armband i läder för män blir bara mer och mer populärt vilket jag tycker är sååå kul. Jag har sedan några år satsat på toppkvalitet i fråga om läder, lås och metalldelar. Bland annat med kirurgiskt- och rostfritt stål som aldrig mörknar eller blir fula. Det finns också europeisk metall med hög kvalitet med något lägre i pris. Kraftiga magnetlås som är enkla att sätta på och ta av. Här kan du se ett urval av några modeller men hör gärna av dig om du har andra önskemål.

Jag lyckades fota två män, Anders och Peter som hängde på smyckestrenden för några år sedan. De har tre armband var på sig och Peter har också ett hänge i form av  en urbenad fisk, fiskare såklart! Det visar att smycken inte bara är för ungdomar!!!

 

Från v. Kirurgisk stål 450kr, europeisk metall två dubbla brunt och svart med text 375kr/st, enkelt svart 225kr. Magnetlås på alla.

De här är både för kv. och män i kirurgiskt eller rostfritt stål. Från v. 2 st 350kr/st, ormar o dödskallar 450kr, dubbelt 249kr och enkelt 175kr. Alla med magnetlås.

Alla i kirurgiskt eller rostfritt stål med magnetlås. 370kr/st

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.