God fortsättning på det nya året.

Mitt 2018 började med en kurs i pärlbroderi som under tre tillfällen där deltagarna fick lära sig grunderna i hur man infattar en cabochon. Under påsken var jag med Lundacraft på Svaneholms slott under hela helgen. Det är alltid roligt att ställa ut i de fina lokalerna på slottet. Inte lika roligt var det för de målande konstnärerna som hade svårt att hänga på de ojämna väggarna.

Diverse mingel under året där jag ibland har tagit med familjen. Som när jag var inbjuden till Svenska ambassaden i Köpenhamn i maj under en trevlig kväll då fick Anders och Gabriel hänga på och dricka bubbel! I juni var jag gästutställare på Filialen i Malmö som är en jättefin konstshop med hög kvalitet. Där finns både målande och hantverkare representerade från hela landet. Jag är fortfarande kvar där så titta gärna in på Agnesgatan 1.

Baxter i Lund hade en utställning under ett par veckor med några från oss i Lundacraft. Utställning med Prizmagänget under två veckor i Lövestad på Österlen och fortsatte sedan till Bosjö kloster under tre veckor i deras läckra lokal. Det var jäkligt varm att vara där hela dagarna men trevligt och många internationella besökare.

Gallerinatten i Malmö med Galleri Engleson var en toppenkväll med 32 utställare. Det var besökare som kom i en strid ström hela kvällen och verkligen var intresserad av konst! Adventsutställningen i Limhamn, också med Galleri Engleson var en utställning med 60-tal utställare där hela nedervåningen var omgjord på Folkets hus så att det blev en fin utställningen, också en toppenhelg med många trevliga besökare och köpare.

Unik Form lyckades jag kvalificera mig till där vi ställde ut under två hektiska dagar med Konsthantverkscentrum i Domkyrkoforums ljusa och fina lokaler i Lund.

2: Adventsutställningen med Lundacraft fick vi ha i år på IOGT NTO, förr om åren har vi alltid varit i Stadshallen i Lund men de ska bygga om så det fanns inte plats för oss. Stadshallen har varit väl inkörd och besökarna brukar återkomma år efter år så inte helt lyckat att vi måste byta lokal men så är det ibland.

Året avslutades med att jag ÄNTLIGEN kom på delad tredje plats i Fire Mountain Gems årliga tävling där temat var Swarovskikristaller. Jag har ju haft som mål att jag ska komma på plats och inte till final som jag gjort flera gånger under åren sen 2012. Halsbandet är nu på väg tillbaka till Sverige från juryn i USA. Halsbandet är nerlusat med kristaller och det är ett av de bättre smycken som jag har skapat i en vacker färgskala.

Tack till köpare och kollegor för det fina året 2018!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.