Konsthantverkarna i Ystad, gästutställare

Tillsammans med Gunilla Blomqvist, keramiker kommer jag att vara gästutställare hos Konsthantverkarna i Ystad 6-25 april. Välkommen på vernissage lördagen den 6 april, 10.00-15.00 och träffa oss båda.

Vi ser verkligen fram emot den här gemensamma utställningen där Gunilla bland annat visar sina berömda och läckra drakar som är rakubrända. Jag kommer att ha pärlbroderi, halsband med silkeskokonger, läderarmband, steam punk och hängen som jag gjutit i plast vilket är den senaste tekniken för mig.

Gunilla och jag har ställt ut tillsammans flera gånger och det brukar bli en intressant mix av keramik och smycken. Vi båda ingår i konstellationen Prizma och med i Konsthantverkscentrum och Lundacraft.

https://kiy.se/index.html

Det här är det utrymme som vi kommer att förfoga över.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.