Kanske ett tävlingsbidrag

Det här kanske ska bli ett tävlingsbidrag om jag hinner. Det är ett tema där det till största delen ska vara swarovskikristaller. Jag och många med mig älskar Swarovski för den fina slipningen där alla har samma storlek och det vackra skimret. Swarovski är ett Österrikiskt företag som har samarbetat med välkända klädskapare som bland annat Prada. På dyrare brudklänningar hittar du ofta deras kristaller

Förra året kom jag på tredje plats med det här.

Fire Mountain Gems i USA är det som har den här tävlingen och tänkte att jag skulle testa i år igen. Det är flera hundra som deltar från hela världen men få är kallade. Jag har kommit till final flera år med andra teman och i och med att jag är så tävlingsinriktad så kan jag inte låta bli i år igen. Det är kostsamt med allt material och kristaller men också roligt att skapa med lyxiga glittret.

Här kan du se hur jag har börjat med färgerna svart, grått och en härlig olivgrön. Det tar lång tid för varje moment och jag syr flera gånger genom varje kristall för att säker så att inte tråden går av om det finns vassa kanter. 13 september är sista inlämningsdag så det gäller att jag syr på för att fylla hela halsbandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.