Anna med ett vackert halsband

Fina Anna Snellman i ett vackert halsband med ädelstenar som: Lapis lazuri och sodalit. Jag har också sytt några blommor, ”En blomma” som du också kan köpa mönstret till här och göra din egen blomma https://ihaofsweden.se/monster/ En sådan är också som lås. Färgerna är i blått, bronse, lila/vinrött, vitt och guld. Det här halsbandet har kommit till final för några år sedan i Fire Mountain Gems, USA, tävling där temat var Ädelstenar.

Det blev mycket snyggt med Annas jumper i vinrött som tog upp färgerna i de sydda blommorna, tycker jag. Halsbandet är annorlunda och ganska tungt så heder till dig Anna som vågar bära ett smycke som sticker ut från mängden. Sånt tycker jag om, och ni som har mina smycken, skicka gärna bilder på er själva när ni bär smyckena!

Tack, Anna för bilden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.