Skillinge Teater, 1:a Advent

Tack till kunder och intressenter vid Skillinge Teater, Österlen i lördags. Tack också till Karin och Peder med personal som driver detta mycket fina ställe. Sist, tack till min vapendragare, Gunilla Blomqvist, keramiker som hjälper mig att bära när det blir tungt för mig. Tungt är att ta i för jag ska inte bära mer än ett kg i varje hand så som ni förstår behövs det inte mycket för att Gunilla ska rycka in, så glad och tacksam för det!

Det är två år sedan jag var ute med mina smycken själv. Under de här två åren har jag förstås haft mina smycken på Filialen i Malmö https://filialen.se/ och varit uttagen till Vårutställningen på Landskrona Konsthall, men i båda fallen har det varit andra som skött ruljansen.

Gunilla i bärtagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.