Utställningen är nu slut på Bosjökloster

Utställningen är nu slut efter två veckor på Bosjökloster med Lundacraft. Det har varit många besökare, både turister från Sverige såväl från utlandet. Vi var 24 utställare från vår förening som turades om att passa och guida besökarna.

Jag har inte själv varit på plats alla gånger då ni som kunder har köpt mina smycken, så jag vill tacka er och hoppas att ni ska trivas med juvelerna. Ni får gärna skicka foton när ni bär smyckena som jag sen kan publicera här på sidan, självklart ni andra också som jag träffat. Skicka till: andorra59@hotmail.com

Vi i Lundacraft har haft det roligt och trevligt med varandra och alla har hjälpts åt med försäljningen under de här 14 dagarna när det varit besöksrekord. Tack till mina goda kollegor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.