Stor rea på lila halsband, 300kr + en 200kr

Stor rea på de lila halsbanden, alla 300kr/st. Jag har inte haft möjlighet att vara på några utställningar sedan i somras och rear nu de här. Lila är årets färg under 2022 enligt Pantone, ”Very Peri” därför passar jag på med rea. Lila är en favorit hos mig som många gånger sticker ut, vad du än har på dig i klädesväg.

Läs under varje bild vad de nu kostar, inom parantes ser du vad de har kostat förr. Allt är fraktfritt.

Det här är ett halsband som jag sytt. Det är inte min design och tyvärr vet jag det inte vem heller. Bredden är 20mm och 10cm lång förlängningskedja så den passar de flesta. Nu 300kr, (595kr)

Mina kära silkeskokonger som är otroligt populära. Silkesmasken har legat i kokongen och spunnit tråd sedan har jag handfärgat de, sitter på svart läderrem. Längd 72cm + 2cm förlängningskedja. Nu 300kr, (395kr).
Den lila damen har jag klätt i lila läderjacka, tyllklänning och svart handväska. Den här damen tog en väldig tid att göra på grund av att det är pilligt och att armar och ben kan röra sig. Längd 112cm, bara att hänga runt halsen och gå. Nu 300kr, ( 395kr)
Det här är ”En Blomma” som är egen design och som jag gjort ett mönster till, se under Mönster här ovan om du vill sy en själv. Lila, grönt och grått har jag sytt i som sitter på en svart läderrem. Måttet är 42cm + 4cm förlängningskedja i rostfritt stål + hänget 4cm. Nu 300kr, (449kr)
Här har jag sytt in en Swarovskikristall. Det är inte min design och jag vet inte vem det är heller, tyvärr. Den sitter på en svart läderrem 48cm + 2cm förlängningskedja i rostfritt stål + hänget 3cm. Nu 300kr, (449kr)
Nygjort hänge i rostfritt stål med en lila Swarovskikristall sitter på en svart läderrem. Mått 42cm+ 3cm rf kedja o lås + hänge 3cm. Den här är det ingen rea på utan priset är 200kr. Jag ville ta med den ändå för att den är lila.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.