Fortsättning på jobb…

Nu har jag kommit lite längre på det här större jobbet och sytt fast tre grenar med Tjeckiska knoppar i cerise till vänster om den stora kristallen, på de så är det ett större löv. På höger sida har jag sytt de ryska löven som är gjorda i diagonal peyote sen har jag trätt de på ”grenen” och gjort klar infattningen på den ovala swarovski-kristallen som är i färgen oliv + sytt mindre biconer i samma nyans. Slutligen sytt fast ovalen mellan löven. Det låter enkelt att sy fast den men jag ägnade lång tid att få den på plats som jag ville. Jag hade tänkt att jag skulle få det här halsbandet färdigt om några veckor, men det är tidsödande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.