Copenhagen Contemporary

Konsthantverkscentrum bjöd några av oss medlemmar på utställning i Köpenhamn igår på Biennalen for Kunsthåndverk& Design, Copenhagen Contemporary, Refshaleöen, som var en intressant guidad utställning där vi fick se 3-D-utskrifter bland annat i lera, som du kan se på bilden nedan. Efter utställningen så blev det kaffe och god kaka. Tack Linda Soondra på Konsthantverkscentrum.

Gunilla Blomqvist, keramiker och jag sökte sedan flera år tillbaka och lyckades komma igenom nålsögat för att bli medlemmar i Konsthantverkscentrum som är en yrkesorganisation för professionella konsthantverkare.

Lördagen den 9/12, kl: 10.30-15.00 är Konsthantverkscentrum på Domkyrkoforum, och jag kommer att vara med i år igen. Välkommen!

Gunilla och jag framför ”Sphere” av Siff Pristed.
”The Stolen Collection” av Tideland studio

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.