Nytt rött till julens fester

Nytt rött till julens fester och resten av året. I många klädesaffärer tar man in rött till jul och sommar. Jag själv använder rött året om för jag tycker det blir snyggt mot till exempel svarta kläder. Med det sagt så använd dina röda smycken jämt oberoende av årstid.

Här har jag trätt ett halsband i rött med wire i rostfritt stål, klar och silverdetaljer. Det är ett Swarovski-hjärta i mitten, saltvattenspärlor, olika former med Bambu-korall på flera ställen i halsbandet. Observera att det handlar om Bambu-korall som inte är fridlyst. Den här typen av halsband har jag gjort i många olika färger och kulörer genom åren till en billig penning, men som ändå har en fin fyllnad vid halsen.

Wire, förlängningskedja och lås i rostfritt stål som inte oxiderar och blir mörkt. Mått: justerbart 45 cm x 4 cm bredd i mitten. Pris 1.300kr, fraktfritt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.