Fina Marie med fina pärlor

Jag vill passa på att ge besökare och kunder på Domkyrkoforum förra lördagen ett stort tack och hoppas såklart att ni ska trivas med era nya smycken. En trevlig dag med flera från Konsthantverkscentrum som ställde ut.

Från fina Marie Källström fick jag det här fotot av från igår när hon skulle på fest. Marie har köpt en del smycken av mig genom åren och det här är ett vackert set med halsband och armband med kultiverade sötvattenspärlor i två storlekar, droppe från Preciosa och biconer o pärla från Swarovski. Alla metalldelar i rostfritt stål som ger ännu mer kvalitet till combon. Som många av er vet så blir jag sååå glad för foton. Tack ärtiga Marie!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.