God fortsättning på det nya året

Vi är redan i februari och jag har varit ledig hela januari. Vi har i familjen fyllt både jämnt och ojämnt med flera fester och uteliv men nu är det slut på kalasandet och jag kör på.

Under 2023 i april kom jag med i två jurybedömda med flera av de stora smyckena. Det första var Krapperum konsthall och deras Kullasalong 2023 i april , och den andra var på Kiviks konsthall och deras Vintersalong i november. Ägarna på Kiviks konsthall var suveräna och extra plus till de ljusa o fina lokalerna. Min kära vapendragare Gunilla Blomqvist kom också med så det var ett plus att vi kunde göra det tillsammans.

Sedan i juli var det den årliga utställningen på Bosjökloster med Lundacraft som alltid är mycket trevligt.

Adventsutställning i Stadshallen i Lund med Lundacraft. Vi har så trevligt när vi ses alla utställare i Lundacraft och alla hjälps åt och har roligt tillsammans. Jag är sedan några år med i styrelsen och har bland annat ansvar för nya ansökningar. Året avslutades på Domkyrkoforum genom Konsthantverkscentrum.

Jag vill tacka alla kunder, besökare, personal och kollegor i konstvärlden för det här året.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.