Årets första skapelse

  Ett nytt år och nya möjligheter. Jag hade ett mycket roligt och kreativt 2013 där jag har placerat mig som 1,2 och 3 i små som stora tävlingar här i Sverige såväl som utomlands. Jag har lärt känna många nya pärlare genom de regelbundna träffar som varit under året.

Den fantastiska Rebecca Salomonsson, ägare till  Artqueen har bidragit med en hel del  roligt under året. I och med att jag hamnade i hennes kreativa ”stall” så har jag lärt känna många roliga och likasinnade genom utställningar och fester. Gå gärna in på hennes sida och kolla på nya projekt och på alla begåvade konstnärer http://www.artqueen.se/

Årets första skapelse blev ett till Shibori armband. Beställaren är ganska romantisk men samtidigt tuff vilket passar mig när jag skapar. En kamé och pärlorna står för det ljuva och på andra sidan är kedjor och Liz Reed´s  handgjorda kattöga.

1 svar

  1. Dessi skriver:

    Supersnyggt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.