Hjälp med lås

Kan inte låta bli att åter visa min variant av Smycketillbehors armbandstips, som jag delade med mig av på mina sidor i september 2012… (kanske lite smittad av pärlvärldens ”min idé-hysteri” ) Inte riktigt så elegant som Smyckestillbehor.se´s bild, men en gaffel finns ju alltid till hands… eller ett gummiband. Men armbandet är äkta silver och stora ametister. (Men egentligen är detta ännu mera behändigt… Man slipper tillverka den där kroken, utan tar bara fram en gaffel eller ett gummiband. )
Christina Glasells foto.
Christina Glasells foto. Min pärlkollega Christina visar  hur man kan  sätta på sig ett armband själv, utan hjälp. Skulle man komma på det perfekta låset så …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.