”One Network” in Battle Of The Beadsmith 2014

Det här är låset som sitter på halsen. Jag har satt det här för att det ska kunna vara med på helbilden. Mitt bidrag till årets BOTB 14 där jag är med och försvarar de svenska färgerna. 250 deltagare från hela världen är uttagna och tävlar mot varandra. Min mottävlare är från Czech och har gjort trettielva, vita vackra Ryska löv så där kan jag nog se mig slagen. Jag har infattat flera rivoli i kristall, rosa och svart med ett hundratal Swarovskikristaller. Tapparna som hänger ner har jag infattat, det är  Bergskristall som är olika i storlek och form. Jag brukar inte göra den här nedtonade stilen men det var roligt att testa en ny teknik och prova netting. Det blev ”One Network”:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.