Sommararmband

 Jag blev inspirerad av kamrat Marcus Olsson som är en ypperlig konstnär. Han skänkte en tavla härom dagen, kul idé. Därför vill jag ge det här snygga sommararmbandet till någon av er som skriver något fint och bra eller varför just du vill ha det om mina smycken på Facebook. Det kommer att bli min man Anders som får uppläst för sig vad var och en av er har skrivit utan att han vet vem du är. Det är en förutsättning för att jag inte ska favorisera någon av er, det skulle bli alltför svårt. Så skrid till verket!!! Storleken är justerbar och armbandet är värt 450 kr. Jag förbehåller mig till de svenska vännerna. Du har på dig till imorgon söndag den 29/6-14, kl.20.00! Var inte blyg:)

 

 

5 svar

 1. Jill Arousell skriver:

  Här är det bara regn och regn,ditt vackra armband ger något som är sällsynt nu.
  SOMMARKÄNSLA!

 2. Helena Jonsson skriver:

  Vilket underbart armband. Jag bara älskar det.

 3. Gunilla Lindfeldt skriver:

  Test av formuläret

 4. Torbjörn skriver:

  Ett band av blommor till blomman i mitt liv. Pernilla Jag älskar dig ♡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.