God Jul och Gott Nytt År till besökare och kunder.

Jag vill önska God Jul och Gott Nytt År till alla besökare till sidan och alla kunder jag haft under året.

Jag har tyvärr fått en skada i nacken sen tre veckor tillbaka som nu har blivit värre vilket gör att jag inte kan ta emot några nya beställningar på ett tag. En del hängen och läderarmband har jag som du fortfarande kan köpa men jag kan inte tillverka nya smycken. Tveka inte att höra av dig på mail om så är fallet. Du hittar också mina juveler på Filialen i Malmö.

Jag vill tacka min vapendragare, Gunilla Blomqvist som hjälpt mig så mycket genom att bära och skjutsa så att jag har kunnat genomföra de sista utställningarna under advent. Tack också till min man, Anders och min son, Gabriel som servar mig dygnet runt, vad skulle jag göra utan er, mina kärlekar. Vill passa på när jag ändå är i gång med tackande att säga tack till Gunilla Lindfeldt som hjälper mig med det tekniska under åren och också skapat den här bloggen.

Nu hoppas jag bara att jag ska komma på benen och fungera som förr än om det lär dröja, men jag är vid gott mod. Avslutar med det här smycket, Drottningens Juvelsmycke som jag gjorde för några år sedan till en tävling i USA, Fire Mountain Gems där jag fick en finalplats och som också legat ute på FMG produktsite och dessutom haft en helsida på magasinet, Beadwork som går ut över hela världen. Tycker själv att det är riktigt snyggt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.