Halsband i vackra toner

I och med att jag inte skrivit på sidan sedan före jul så vill jag uppdatera er om min hälsa. Jag har skador på hela halsryggen och varken kan eller får göra någonting därför kan jag fortfarande inte tillverka något nytt. Däremot så går det bra att köpa av det befintliga som jag har.

Hur ska du veta vad jag har? Jo, du får ringa eller maila mig eller besöka Filialen på Agnesgatan 1 i Malmö där jag fortfarande är gästutställare.

Mail: andorra59@hotmail.com eller mobil: 0768-964877 https://www.filialen.se/

Halsband i vackra lila/brons/vinröda toner som jag sytt i tekniken pärlbroderi. Det du ser till vänster är låset där jag sytt in en glittrande swarovskikristall. Små ametister hänger vid kanten. I mitten är det en stor häftig cloisonné=metalltråd och emaljerat. Jag har sytt in den med bland annat vinröda sötvattenspärlor. Allt är fodrat med ett mjukt material i lila. Pris 3.450 kr, inkl. frakt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.