Finalplats igen med temat, Swarovski, FMG, USA

Finalplats igen i Fire Mountain Gems tävling Swarovskikristaller. Det här glittrande vackra halsbandet är det mesta du ser swarovskikristaller i olika former och nyanser.

Jag har infattat ovala och runda swarovski med klara, svarta, oliv och black diamond. Monte´i ljusare grönt, klar och fyra stycken på var sida i cerise. Sytt svarta stänglar med tre st. på var sida med grå pärlor och biconer. Låset är en stor päronformad swarovski i olivin + 4mm och 2mm biconer. Allt är såklart fodrat i svart ultra suede. Svårt att fota iom att det glittrar över allt!!!

Jag skickade över det till USA i början på oktober när jag fick reda på att jag gått vidare för att juryn skulle titta på det närmare och fick tillbaka det i början på mars. Det har alltså varit iväg i fem månader vilket är lite surt i och med att säsongen för fest och glam är över jul och nyår när jag säljer den typen av smycken. Priset på denna skönhet är 6.000kr, inkl frakt.

Jag tar fortfarande inte emot nybeställningar på grund av de skador i nacken som jag har men du är välkommen att kontakta mig om du vill köpa av de smycken som redan finns. 0768-964877 andorra59@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.