Handsmycke till Hanna

Hanna Tenenbaum tog kontakt med mig för tre år sedan och ville ha ett handsmycke som skulle glittra för att passa på scen i och med att Hanna är sångerska och danslärare. Hon hade ett par häftiga sedan förut och förklarade ungefär hur hon ville ha det. Jag hade aldrig gjort ett sådant förut men tyckte det var spännande. Sen dess har Hanna en hel del av mina mer speciella och stora arbeten.

Färgskalan är ganska mild med vintervit spets som grund, silverdetaljer, blomma i ametistton, infattad en klar Swarovskikristall, pyttesmå fjärilar i swarovski i svagt lila och en liten apa sydde jag också dit. Många kedjor i rostfritt stål. En större pärla som jag gjort med tekniken soutache och silvertråd, ett fint klicklås avslutar smycket.

Det är flera ringar där jag fäste kedjorna som inte fick dra för mycket men inte heller vara för löst, de skulle passa Hannas handlov vilket var svårt att få till så det fick jag göra om flera gånger och vi gjorde flera passningar. Till slut blev det ett vackert smycke som är gjort i pärlbroderi, pärlsömnad, wire work och soutache som Hanna kan glittra i, vilket hon i och för sig gör ändå! Tack Hanna för att du delar med dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.