Eva Helen i armbandet Festligt

Eva Helen Ulvros hade sedan tidigare ett armband av mitt eget mönster Festligt i lila och brons och ville för ett par veckor sedan också ha ett i grönt och brons + nya gröna örhängen och till slut blev det att jag sydde lila örhängen också precis som huvuddelarna i armbandet. Nu har hon två fina set med armband och tillhörande örhängen.

Jag bröt därmed att jag inte skulle ta emot några nya beställningar i och med att jag fortfarande inte är bra i halsryggen men Eva Helen var vänlig nog att låta det ta den tid det tog för att tillverka armband och örhängena.

Som jag skrivit förut så tycker jag det är roligt att tillverka för färgstarka kvinnor som vågar dela med sig. Tack Eva Helen.

https://ihaofsweden.se/monster/

Du kan själv sy armbandet, ladda ner mönstret eller få det i papperskopia. Se länken eller gå in på ”Mönster”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.