Gott Nytt År

Gott Nytt År till kunder och följare och tack för erat intresse av mina smycken. Det här året har ju varit annorlunda som alla vet och det har varit svårt att synas i och med att de flesta utställningarna har blivit inställda. Jag har också behövt det här året till att försöka komma igen efter min nackskada i november 2019. Rehabiliteringen har inte gått så snabbt som jag önskat och jag är långt ifrån frisk men jag jobbar för att stärka fysiken varje dag.

Det som var fantastiskt under året var att jag blev uttagen till den jurybedömda Vårsalongen vid Landskrona Konsthall med två halsband och de fanns till beskådan under hela sommaren och utställningen avslutades i augusti. Det är inte varje år som jag får synas på en konsthall! Under sommaren fanns jag tillsammans med konstgruppen Prizma i ett skyltfönster på Söder Galleria i Helsingborg. Prizma är en kvinnlig grupp av konstnärer med tre målande, en keramiker och jag med smycken. Vi har ställt ut tillsammans på flera gallerier och utställningar sedan 2013.

Sedan ett par år är jag gästutställare på Filialen, Agnesgatan 1 i Malmö https://filialen.se/ Det är en underbar liten butik med konst och konsthantverkare där du kan köpa mina smycken och mycket annat vackert.

Jag vill avsluta året med att visa Wire Network som har Swarovski kristaller i massor. Jag kom till final med det i Fire Mountain Gems, USA tävling med temat Swarovski kristaller för något år sedan. Det är fullt med swarovski i klar, rosa och svart. Jag har sytt in stora rivoli och sedan fäst de med ett nät av små seed beads. Det är bergskristall som hänger som tappar längst ner och låset som jag valt att visa på sidan är sytt på ett likadant sätt med en rosa bicone. Allt är gjort i tekniken, pärlsömnad till skillnad från pärlbroderi där man syr på en bakgrund. Det var ett stort jobb och lite extra knöligt att få de sitta snyggt i nätet.

Halsbandet är till försäljning och det har bara varit utställt ett par gånger. Det är svårt att få ett foto som gör smycket rättvisa, det glimmar för mycket och därför har jag lagt ut flera bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.