Några ord från nöjd kund

Jag blir alltid så glad när det kommer meddelande från nöjda kunder. Det här halsbandet köpte Gunn-Britt Hult av mig för några år sedan och hon har kommit på ett sätt när hon inte har det på sig. ”Hej Iha! Tänkt tusen ggr att jag ska berätta att jag satt det fina halsbandet jag köpte av dig på väggen vid min skrivarhörna. Kan njuta av det varje dag. Det sitter så att solen skiner inte kan bleka det. ❤️ Gunn-Britt”

Tack, Gunn-Britt för det meddelandet och ett tips till andra med fler användningsområden.

Jag vet också att det var någon kund som hade det i sitt glasskåp. Perfekt att titta på det när man inte har det på sig!

Det här ett av de smycken som jag är mycket nöjd med och ett jobb som tog lång tid att färdigställa. Längst upp är det rött fiskskinn, sedan många olika former på pärlorna under det. Röd keramikros och den gröna är en ädelsten men kommer tyvärr inte ihåg vad det är. Pantern har några små swarovskikristaller som jag sytt dit. Det som tog längst tid var fransen iom att jag skulle få ihop den övre med den nedre så att de låg i en snygg linje, många meter tråd gick åt. Det röda längst ner är bland annat korall. Slutligen är det fodrat med svart mjukt material.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.