Charlottes födelsedagspresent

En glad Charlotte som fick ett halsband i födelsedagspresent av sin givmilda särbo, Peter. Halsbandet har en filigranplatta i brons som jag sytt vita och gråa ädelstenar, Howlite och en vit blomma i mitten. I och med att Charlotte tycker om pärlor så passade det här halsbandet väl till hennes övriga smycken. Resten av halsbandet har vita snäckskalspärlor och vinröda mother of pearls och passar fina Charlotte perfekt. Tack så mycket, att du ville dela med dig av fotot och jag tar gärna emot fler bilder, av de andra av mina smycken som jag vet att du har!

Du som har bilder av dig själv med mina smycken, så tar jag tacksamt emot de.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.