Ett halsband på gång

Ett halsband på gång som har vilat under sommaren. Här har jag jobbat med flera olika texturer vilket jag tycker blir spännande. Mitt signum är väl också att mixa olika former, storlekar, gärna lägga in metall och textil. Det jag valt här är: svart, blankt fiskskinn som står för det textila och en cabochon i mitten av metall.

Jag har sytt ditt gula, små swarovskikristaller men tycker inte att det lyfte utan nu kommer jag att ta upp och byta till de vackra biconerna i cerise, som borde ge en kontrastverkan mot allt det svarta och de större kristallerna i klar.

Jag är långt ifrån klar med halsbandet. Alla de svarta rombformade med dubbla hål ska jag sy igenom en gång till på grund av att de inte ska skava mot hålen. Just de rombformade har det varit ett helsike att få till, så att de ligger i rätt vinkel på båda sidorna. Efter det ska jag få till ett snyggt lås och till slut fodra med ett mjukt material som jag syr fast med pärlor runt om vilket tar tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.