Gott Nytt År

I och med att det inte hänt så mycket och jag själv har bara varit representerad på Skillinge Teater och på Filialen https://filialen.se/ under året så började jag fundera i vilka länder mina smycken hade hamnat. Jag har ägnat hösten åt att få injektioner för diskbråcken i halsryggen som startade för två år sedan och har varit försiktig med att skapa.

Det visade sig att smyckena hamnat på alla möjliga ställen när jag tänkte efter. Några jag kommit på: Norden en hel del, Nederländerna en handfull, England, Frankrike, Spanien, Grekland, Tyskland, USA, Hong Kong, Dubai, Singapore en handfull, Australien och Sverige är det otaliga.

Jag vill önska alla kunder och följare: Gott Nytt År.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.