Shiboriarmband

Tack vare att Gunilla Nillan Olsson skickade ett foto till mig på henne och hennes armband så tänkte jag visa några shibori som jag gjort under åren. Shibori är en japansk vikteknik som man samtidigt handfärgar, därför får sidenet olika vackra nyanser. Jag köpte det flesta sidenet från en kvinna i USA som var mycket skicklig vid färgningen. Jag började göra armband med shibori 2013 och har hållit otaliga workshops och kurser för pärlare ett antal gånger. Du kan köpa en beskrivning som jag gjort här: https://ihaofsweden.se/monster/ och har enstaka shibori, grund och foder kvar till salu. Jag tänkte passa på att visa några stycken som jag gjort genom åren. Det är ett ganska exklusivt material så vackert att ibland har jag knappt vågat sätta saxen i det. Många av armbanden finns från Gävle till Singapore.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.