Gott Nytt År

Det här året har varit ganska lugnt tidvis liksom förra året. Jag håller fortfarande på med rehabilitering av diskbråcket i halsryggen och det går sakta framåt.

Under Konstrundan i påsk så ställde jag ut i Östra Hoby, Österlen tillsammans med Lundacraft https://www.lundacraft.se/ där vi fick till en fin utställning med både vägghängt och vi konsthantverkare.

Filialen i Malmö stängde under juni vilket var tråkigt på en sådan fin konstbutik och vi fick tömma lokalerna.

Under juli och augusti var vi i Lundacraft på Bosjökloster som har blivit en tradition sedan några år tillbaka. Det var mycket lyckat med rekord på besökarantal. Det blev också en fin utställning och lokalen är så tacksam att skapa en snygg mix av oss i föreningen. Vi deltagare går på schema och hjälper varandra att informera och sälja. Det kommer en hel del turister från utlandet men också många svenska besökare som vill uppleva Bosjökloster https://www.bosjokloster.se/

Sensommaren har jag tagit beställningar och inte varit ute själv, vilket är roligt att få komma fram till vad beställaren önskar och göra ett bra jobb. Sen blev det operation för mig där de kapade en bit av nyckelbenet i ett led att få ner långtidsvärken. Det har lyckats väl så nu kan jag skapa större jobb.

Konsthantverkscentrum https://konsthantverkscentrum.se/ hade andra advent, en dag på Domkyrkoforum där jag var med och har varit under åren. Det var en kanondag med besökare som vällde in och det var fullt upp hela dagen. Efter den lördagen så gjorde jag jul. Vi som är med i Konsthantverkscentrum står för kvalitet vilket många besökare också vet. I januari kör jag igång igen så ni som vill ha någonting gjort är välkomna att ringa på 0768-964877 eller ta kontakt endera på Messenger eller på min mail: andorra59@hotmail.com

Halsbandet som du ser nedan är pärlsömnad där jag sytt in större Swarovskikristaller med mindre sådana. Tapparna som hänger är Bergskristaller, ett jättejobb som blev fint och till största delen med tjusiga Swarovskikristaller.

Tack till er alla, beställare, köpare och intressenter som jag fått många fina samtal och skoj med. Gott Nytt År!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.