Monica ute på vift

Monica Svensson var ute på vift, nyårskonsert i Bollnäs förra helgen. Hon hade en snygg glittrig topp och halsbandet som hon köpte av mig för några år sedan. Monica är en av mina närmaste vänner sedan många år tillbaka och glad blev jag när jag fick lägga upp den här fina bilden på henne. Tack Monica och god fortsättning på det nya året.

Halsbandet är gjort med glatt fiskskinn, med glatt menar jag att fjällen har pressats ihop. Den röda porslinsrosen har jag sytt in med svarta seed beads, sedan är det kryp, svamp och nottecken som symboliserar Monicas arbete och hobby. https://www.svamp.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.