Jag är så glad…, Krapperups Konsthall

Jag är så glad att jag kom med i den jurybedömda vårsalongen i Krapperups Konsthall. Det är inte lätt att komma med där så jag tänkte inte ansöka, men Gunilla, min kompis som är keramiker låg på. Döm om min förvåning när jag blev antagen. Den här gången kunde man ansöka med max fem verk vilket jag gjorde, fyra halsband och ett halsband alla i pärlbroderi och alla blev antagna.

Det är alltid lite svårare med jurybedömda på grund av vad jurymedlemmarna har för tycke, smak och hur hela utställningen ska presenteras. Jag har ansökt på en jurybedömd 2020, då Vårsalongen, Landskrona Konsthall och kom med med två bidrag, vilket var toppen såklart.

Välkommen på långfredagen den 7/4 då jag är där på vernissagen. Krapperup ligger mellan Höganäs och Mölle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.