Kullasalongen 2023

Det var vernissage av den jurybedömda Kullasalongen på långfredagen och det var så mycket folk, till och med att besökare köade innan öppningen kl.11.00. Jag fick med fem av mina smycken, tre var på podier snyggt arrangerade och sedan visade det sig att ett halsband och armbandet fanns i deras shop, vilket var lite förvånande utan min vetskap!

1000 verk hade lämnats in av 198 konstnärer så juryn på tre personer hade ett digert arbete under två dagar att välja och till slut blev 213 verk av 75 konstnärer utvalda. Jag är verkligen glad att pärlbroderiet har fått höjd status genom min medverkan och jag var den enda med smycken.

Salongen håller på till den 7 maj. Öppettider: 11-16 april, kl.13.00-17.00. Fredagar, lördagar, söndagar och 21april-7 maj, kl.13.00-17.00. Krapperups Konsthall ligger mellan Höganäs och Mölle. Välkommen!

Jag kan inte tacka nog min goda kompis Gunilla Blomqvist!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.