Rensning för er på nätet

Jag kommer efter önskemål att lägga ut några smycken för er som följer mig på nätet. Ateljerensningen med Lundacraft som är söndagen den 10/3 för er i Lund med omnejd, så nu får ni andra chansen att ta del av några nedsatta juveler. Det är samma rabatt som jag kommer att ha den 10/3 men om jag ska skicka det så tillkommer porto med 30kr.

Jag har bestämt mig för att göra en rejäl rensning inför sommaren. Mycket av det som jag rensar är sådant som legat, kanske aldrig har synts förr eller har något litet skönhetsfel men då skriver jag det, ibland är det inte ens det utan jag behöver mer plats helt enkelt. Jag har så fina tulpaner så var tvungen att fota med de, nu när det börjar våras.

Det här halsbandet är av snäckor i rosa och cerise som lever sitt eget liv och en fantastiskt fin cabochon (den stora) i cerise och skimmer som pärlemor, fyra stycken vackra Swarovski-kristaller i klar. Justerbar längd med kedja, som kortast 44cm+5cm cabochon. Priset har varit 495kr så 195kr i rabatt, och nu säljer jag det för 300kr + 30kr i porto om jag ska skicka det.

Du tar kontakt enklast genom Insta eller Facebook där jag finns under mitt eget namn Iha Vahlberg Orre eller maila: andorra59@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.