Rensning för er på nätet

Jag kommer efter önskemål att lägga ut några smycken för er som följer mig på nätet. Ateljerensningen med Lundacraft som är söndagen den 10/3 för er i Lund med omnejd, får nu ni andra chansen att ta del av några nedsatta juveler. Det är samma rabatt som jag kommer att ha den 10/3 men om jag ska skicka det så tillkommer porto med 30kr.

Jag har bestämt mig för att göra en rejäl rensning inför sommaren. Mycket av det som jag rensar är sådant som legat, kanske aldrig har synts förr eller har något litet skönhetsfel men då skriver jag det, ibland är det inte ens det utan jag behöver mer plats helt enkelt.

Det här är ett kit med halsband och armband i svart och orange med fasetterade pärlor. Armbandet har rostfri stål i kedja och lås, längd 19-24 cm. Halsbandet är 54 cm och toggle lås. Det har kostat 670kr så 350kr i rabatt. Pris nu 320kr för båda + porto 30kr om jag ska skicka det. Du tar kontakt enklast genom Insta eller Facebook där jag finns under mitt eget namn Iha Vahlberg Orre eller maila: andorra59@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.